Tilanne ilmoittautuneissa 24.6. / Jyväskylä

Huilu/piccolo 3, vielä mahtuu toinen mokoma
Oboe 3 TÄYNNÄ
Klarinetit 3 (1 bcl), lisää tarvitaan
Fagotti 1, lisää tarvitaan
Saksofonit 2 (1 asax, 1 bsax), lisää tarvitaan
Corno 1, lisää tarvitaan
Trumpetti 3, lisää tarvitaan
Pasuuna 1, lisää tarvitaan
Lyömäsoittimet 2, lisää tarvitaan
 
Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 25.6.

SISUN PERIODI VARKAUDESSA PERUTTU

Varkauden kaupungin tekemien yleisötapahtumien järjestämiseen liittyvien linjausten myötä Valtakunnalliset Puhallinpäivät eivät toteudu Varkaudessa. SPOL siirtää tapahtuman Uuteenkaupunkiin ja ajankohta pysyy samana. Koska Varkauden ohjelma ei automaattisesti siirry Uuteenkaupunkiin, Sisulla ei näillä näkymin tule olemaan periodia Puhallinpäivillä.

Syksyn 2020 ja kevään 2021 periodit

Ilmoittautuminen kevään 2021 periodeille Varkaudessa ja Tampereella on nyt avattu! Näitä periodeja silmälläpitäen pidämme syksyllä 2020 harjoitusviikonlopun, jossa harjoitellaan näiden periodien ohjelmistoa periodien kapellimestareiden Aino Koskelan ja Anna-Leena Lumpeen johdolla. Syksyn harjoitusperiodista tulee lisätietoa heti, kun koronarajoitukset mahdollistavat aikataulujen vahvistamisen.

Lisätietoa ja ilmoittautumislomake löytyy Tulossa -sivulta.

Sisun vuosikokous la 21.3.2020 - kokouksen päätöksiä

Vuosikokous pidettiin koronatilanteen vuoksi etäkokouksena Skypen välityksellä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Puheenjohtajana jatkaa Emilia Myllyviita ja hallituksen jäseninä jatkavat Anniina Peltonen, Sakari Viitala, Marja Ikonen ja Tiina Jalkanen, varalla Petra Hirvonen ja Liisa Lipas. Uudeksi hallituksen jäseneksi Tiiu Tuomisen tilalle valittiin Soila Takanen. Hallitus valitsi keskuudestaan sihteeriksi Sakari Viitalan ja varapuhenjohtajaksi Anniina Peltosen.

Sivut