ILMOITTAUTUMINEN SISUN RIIHIMÄEN PERIODILLE 6.–8.9.2024 ON NYT AUKI!

Sinfoninen puhallinorkesteri Sisu järjestää seuraavan periodinsa hieman yli kahden kuukauden päästä Riihimäellä yhden viikonlopun tiiviinä harjoitus- ja konserttiperiodina pe-su 6.–8.9.2024. Ilmoittautuminen aukeaa ma 1.7.2024 ja päättyy ke 31.7.2024, jonka jälkeen tehdään stemmajako.
Periodin kapellimestarina toimii Ville Paakkunainen ja solistina tuubisti Joel Wendelin. Tuleva periodi on todella merkittävä, sillä sen myötä Sisu saa päätökseen pitkäaikaisen ja tärkeän sävellytilausprojektinsa. Tulevan periodin konsertin pääteoksena toimii Ilari Hylkilän säveltämä tuubakonsertto, joka on kahdestoista Sisun tilaama konsertto eri puhallinorkesterisoittimille.
Ilmoittaudu mukaan ja levitä sanaa periodista potentiaalisille soittajille, jotta tämä tärkeä projekti saadaan päätökseensä ja tuubakonsertto arvoisensa kantaesityksen! Tarkempia tietoja periodista, esim. alustavasta aikataulusta ja periodimaksuista, löydät ilmoittautumislomakkeelta.
Soittajatilannetta ja lisätietoja periodista päivitetään Sisun Facebook-sivuille ilmoittautumisen aikana. Linkki Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/sisumusic
Lämpimästi tervetuloa Riihimäen periodille ja Sisuun mukaan!