Sisu SM-kisoissa!

Pöly ei ole ehtinyt vielä laskeutumaan edellisen Kuopion periodimme nuottien päälle ja jo nyt seuraavaa periodia pukkaa. Seuraavaksi Sisu suuntaa Tampereella järjestettäviin Puhallinorkestereiden SM-kilpailuihin ja tavoitteena on osallistua A-sarjaan. Tavoitteen täyttymiseksi Sisu hakee haastetta kevääseen osallistumalla 24.5.2020 Puhallinorkestereiden suomenmestaruuskilpailuihin Tampereella. Kapellimestarina taituroi Kuopion periodilta tuttu Anna-Leena Lumme. 

Ohjelmisto koostuu tuttuun tapaan suomalaisten säveltäjien teoksista, kuten kilpailun A-sarjan pakollisesta teoksesta Jukka Viitasaaren Crimson Horizonista. Sisulaisille entuudestaan tuttuja sointuja on luvassa mm. säveltäjiltä Ilari Hylkilä ja Timo Hietala. 

Tällä kertaa periodi kestää helatorstaista sunnuntain kisoihin saakka (21.-24.5.2020). Vertaile siis harjoitusaikatauluja omaan kalenteriisi ja ilmoittaudu. Ilmoittautuminen päättyy 6.12.2019 ja stemmajako ja nuotit lähetetään tammi-/helmikuussa 2020. Lähde mukaan Sisun ensimmäisiin SM-kilpailuihin ja otetaan Tampere-talon lava haltuun! 

Infoa periodista sekä linkki ilmoittautumiseen https://www.sisumusic.fi/node/6

Kaamosterveisin tuotantotiimi
Nina, Tiina, Anna-Leena ja Emilia

INFO:
Kilpailujen kotisivut: https://www.posmk.fi/suomeksi/ajankohtaista/
Kilpailujen järjestäjän FB: https://www.facebook.com/posmk.fi/
A-sarjan pakollinen teos: https://bit.ly/36D905x
Sisun FB-tapahtuma: https://bit.ly/2NUWnKX