Sisua Savoon syksy 2019

Sisua Savoon - Sisu ja Kallawinds Kuopiossa 4.-6.10.2019

Sisun syksyn periodi järjestetään Kuopiossa yhteistyössä kuopiolaisen Kallawinds -puhallinorkesterin kanssa. Syksyn periodilla orkesteria johtaa Anna-Leena Lumme. Lumme toimii Pirkanmaan musiikkiopistossa trumpetinsoiton lehtorina ja puhallinorkestereiden kapellimestarina. Lisäksi hän on toiminut kouluttajana useilla kapellimestarikursseilla. Ohjelmisto on jälleen monipuolinen: säveltäjänimiä ovat Pjotr Tsaikovski, Janne Ikonen, Arttu Takalo, Jukka Viitasaari ja Timo Forsström. Sisulaisille tutun Forsströmin pasuunakonserton solistiksi saapuu Emma Vasala.

Aikataulu

Harjoitusaikataulu sekä harjoitus- ja konserttipaikat tarkentuvat lähempänä periodia. Treenit kuitenkin aloitetaan perjantaina 4.10. klo 17 ja aikataulu tulee tuttuun tapaan olemaan tiivis. 
Periodi huipentuu konserttiin sunnuntaina 6.10 Itä-Suomen yliopiston juhlasali Snellmaniassa klo 15-16. 

Ohjelmisto 

Pjotr Tsaikovski, sov. Mark Williams: 1812 Overture 

Arttu Takalo: The Wastelands

Timo Forsström: Pasuunakonsertto

Jukka Viitasaari: Kirveskansa/Call of the Wild

Janne Ikonen: Rajan mailla -sarja

 

Ohjeet periodille

Koulutusperiodille ilmoittaudutaan Sisun nettisivuilla olevan lomakkeen kautta, https://sisumusic.fi/node/24. Tämän jälkeen saat ilmoittautumisestasi viikon kuluessa vahvistusviestin. Lähempänä periodia saat sähköpostiisi stemmajaon ja nuotteja. Kuukautta ennen periodia lähetetään periodikirje tarkempine toimintaohjeineen. Jos opiskelet musiikkioppilaitoksessa, kysy sieltä etukäteen voitko saada Sisusta opintosuorituksia. Saat pyytäessäsi todistuksen osallistumisestasi koulutukseemme. Pääsyvaatimuksena periodille on D-kurssi, vanha I-kurssi tai sitä vastaavat taidot. Orkesteri on avoin kaikenikäisille musiikinopiskelijoille ja harrastajille, sekä entisille ja nykyisille musiikin ammattilaisille.

Periodimaksu on 30 € (päätoimisilta opiskelijoilta 15 €). Jokainen soittaja vastaa itse matkoista, ruokailuista ja tarpeen mukaan majoituksesta. Sisu järjestää kahvia ja teetä harjoitusten tauoille. 

Periodi on tarkoitettu Sisun ja Kallawindsin jäsenille, joten huolehdithan, että oman orkesterisi jäsenmaksu vuodelle 2019 on maksettu. 

Periodin tuottajana toimii Tiina Jalkanen ja hänen lisäkseen tuotantotiimissä toimivat Sisusta Anniina Peltonen ja Marja Ikonen sekä Kallawindsista Sirkku Siltari. 

Mikäli mieleesi tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sisu.windband@gmail.com, tiina.jalkanen@gmail.com tai ansku.peltonen@gmail.com.