Kiitos! Thank You!

Tuhannet ja miljoonat kiitokset kaikille aivan huikeaan periodiin osallistumisesta ja sen mahdollistamisesta! Ahkera harjoittelu palkitsi, soitto soi, solisti oli mielettömän hyvä, kapu samoin, yhteistyö toimi, Sauli pyysi mukavan forten, annettiin triplat, jokaisessa biisissä oli menoa ja meininkiä niin kuin meissäkin, yleisö vaati ja sai encoren - kaikki meni siis juuri oikein ja hyvin.

Nyt reilu viikkoa myöhemmin on tuotantotiimin aika koota raportoinnit, Regina ja rahat yhteen ja saattaa tämä Helsingin periodi pakettiin. Silmät voikin suunnata itään kohti aamuaurinkoa ja syksyllä koittavaa Kuopion periodia. Kalenteriin voi merkitä 4.-6.10.2019 varatuksi musisoinnille ja sitä ennen odotella ja seurata Sisun somea, jossa periodin ilmoittautumisesta ilmoitetaan.

Kiitos vielä kaikille konsertista, treeneistä, illanistujaisista ja kahvitauoista! Kuopiossa nähdään!

T. Tuotantotiimi: Susanna, Nina, Sauli ja Emilia


 

THANK YOU

Thousands and millions of thank you hugs for taking part and enabling our amazing concert and rehearsal period! Practicing hard was totally worth the effort because we made some good music, soloist was great and so was our conductor, we gave some nice fortes for Sauli, feeling was smooth, the audience wanted redos - everything went as it was supposed to go.

Now, about a week after it’s time for the producing team to wrap it up. The next amazing Sisu period will be held in Kuopio 4.-6.10.2019. Registration starts in Summer so it’s a good idea to start following Sisu in Facebook so you’ll know whats and whens in time.

Thank you again for the music, concert, rehearsals, coffee breaks and dinners! Meet you in Kuopio!

All the best from producing team, Susanna, Nina, Sauli and Emilia