Lahden periodi syksy 2017

Vuoden 2017 orkesteriperiodi

 

Sisu Lahdessa 13.-15.10. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Sisun lokakuun periodi on viikonlopun mittainen ja järjestetään Lahdessa. Periodin kapellimestarina toimii Taideyliopiston Sibelius-Akatemian puhallinkapellimestariluokan lehtori Petri Komulainen. Viikonlopun ohjelmassa on Sisun tilaama Harri Ahmaksen konsertto puhallinorkesterille sekä Matti Laihon Sinfonia puhallinorkesterille nro 1. Viikonloppuperiodi huipentuu konserttiin su 15.10. klo 15 Felix Krohn -salissa.

Viikonloppuperiodi alkaa harjoituksilla pe 13.10. klo 14.30. Lauantaina järjestetään kahdet kolmen tunnin harjoitukset 10-18.30 välillä ja sunnuntaina on kenraaliharjoitus aamupäivällä ja konsertti klo 15. Kaikki harjoitukset ja konsertti ovat Lahden konservatorion Felix Krohn -salissa.

Periodimaksu on 20 € (opiskelijoilta 10 €).

Periodi on tarkoitettu Sisun jäsenille, joten olethan maksanut jäsenmaksusi ennen kuin ilmoittaudut periodille. Vaihtoehtoina on maksaa jäsenmaksu vain vuodelle 2017 (30 eur tai päätoiminen opiskelija 15 eur) tai elinikäinen jäsenmaksu, joka on 120 eur. 

Osallistuja vastaavat itse matkoista, ruokailuista ja mahdollisista majoituksista. Sisu järjestää kahvi/tee-tarjoilut harjoitusten tauoille.

Ilmoittautuminen jatkuu 31.8. saakka Sisun nettisivuilla http://www.sisumusic.fi/node/24Sisun Lahden periodi on saanut koulutustukea Suomen Puhallinorkesteriliitolta ja Musiikin Edistämissäätiöltä